Siirry sisältöön

Litviikkimarkkinat 40 vuotta!

Litviikkimarkkinat 40 vuotta!

Elokuussa vuosittain järjestettävät Litviikkimarkkinat ovat Valkealan suurin vuosittainen yleisötapahtuma. Markkinat pidetään Valkeala-talon pysäköintialueella kello 9 - 14. Iltapäivällä kello 13 julkistetaan seuraavan vuoden Elo-Matti ja Elo-Maija, jotka edustavat Valkealan vuoden kylää. Markkinat kokoavat ihmisiä läheltä ja kauempaakin sekä kiertämään markkinakentällä ja tekemään ostoksia, että tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia.

Litviikkimarkkinat 40 vuotta

Vuonna 2023 Elomarkkinat täyttävät 40 vuotta! Juhlamarkkinoilla on odotettavissa ennennäkemätöntä markkinahumua. Perinteisten markkinarokan ja myyntipöytien lisäksi paikalla on moottoripyöriä, autoesittelyä ja sirkusta - sirkuskoulu Bravuuri esiintyy kahdesti markkinapäivän aikana ja virittää paikalle vielä temppuradankin!

Markkinapaikkoja vielä jäljellä!

Litviikkimarkkinoille on odotettavissa ennennäkemätön ihmispaljous, joten viimeistään nyt kannattaa varata oma myyntipaikka suoraan verkosta lcvekara.fi

Terveystarkastajan ilmoitukset

Elintarvikkeiden myyjät huolehtivat itse ilmoittamisesta Kouvolan kaupungin terveysvalvontaan (Liikkuva elintarvikehuoneisto, katso https://www.kouvola.fi/hyvinvointi-ja-terveys/elintarvikevalvonta/elintarvikevalvonnan-lomakkeet/)